Verzenden of afhalen

We streven ernaar om je bestelling binnen 1 tot 3 weken na ontvangst van betaling op het door jou opgegeven adres af te leveren in Nederland. Wil je de bestelling op een bepaalde dag ontvangen of heeft het haast? Mail ons en we zullen kijken wat we voor je kunnen doen.

 

Verzendkosten
De verzendkosten voor Nederland zijn:

* Brievenbus pakket met track en trace: € 4,85 (0,5 kg).

* Pakketverzending met track en trace: € 7,65 (1 kg).

* Bestellingen boven de € 150,- worden gratis verzonden!

 

Het gewicht en formaat van je bestelling bepalen de hoogte van de verzendkosten. Bij je bestelling zie je altijd voordat je betaalt wat de verzendkosten zijn. Heb je een bestelling die bezorgd moet worden in het buitenland? Dan nemen we contact met je op over de meerprijs voor de verzending.

 

Bezorging
We bieden onze pakketten aan bij PostNL voor de verzending. Je ontvangt je pakket gebruikelijk binnen 1 tot 3 werkdagen nadat we het pakket hebben meegegeven, met uitzondering van verzending naar het buitenland. 

 

Afhalen
Woon je in de omgeving Bitgum. Dan kun je je bestelling ook komen afhalen. Kies in het bestelproces voor ‘Afhalen’. Je betaalt geen verzendkosten. We sturen je na je betaling een e-mail met daarin meer informatie over het adres en wanneer je je bestelling kunt komen ophalen.

Tassen & accessoires

Daily bags, schoudertassen, portemonnees, make-up tasjes & meer!

Bekijk

Wonen & accessoires

Opbergmanden, keycords, sleutelhangers, onderzetters & meer!

Bekijk

Materialen & kleuren

De mooiste leersoorten in verschillende kleuren & prints!

Bekijk