Verzenden of afhalen


We streven ernaar om je bestelling binnen 1 tot 3 weken na ontvangst van betaling op het door jou opgegeven adres af te leveren in Nederland. Wil je de bestelling op een bepaalde dag ontvangen of heeft het haast? Mail ons en we zullen kijken wat we voor je kunnen doen.

 

Verzendkosten

De verzendkosten voor Nederland zijn:

* Brievenbus enveloppenverzending met track en trace: € 4,20 (0,5 kg).

* Pakketverzending met track en trace: € 7,25 (1 kg).

* Bestellingen boven de € 150,- worden gratis verzonden!

 

Het gewicht en formaat van je bestelling bepalen de hoogte van de verzendkosten. Bij je bestelling zie je altijd voordat je betaalt wat de verzendkosten zijn. Heb je een bestelling die bezorgd moet worden in het buitenland? Dan nemen we contact met je op over de meerkosten MEERPRIJS voor de verzending.

 

Bezorging

We bieden onze pakketjes aan bij PostNL voor de verzending. Je ontvangt je pakketje gebruikelijk binnen 1 tot 3 werkdagen nadat we het pakketje hebben meegegeven, met uitzondering van verzending naar het buitenland. 

 

Afhalen

Woon je in de omgeving Bitgum / Stiens?. Dan kun je je bestelling ook komen afhalen. Kies in het bestelproces voor 'Afhalen in Bitgum of Stiens'. Je betaalt geen verzendkosten en mag het bedrag overmaken op: NL30KNAB0255378734 tnv Leer & Leuks, graag met vermelding van de naam van het gekozen artikel. We sturen je na je betaling een e-mail met daarin meer informatie over het adres en wanneer je je bestelling kunt komen ophalen.